Начини на плащане


В търговски офис

Вашата сметка можете да заплатите в избран от Вас търговски офис на дружеството, намиращи се в над Х населени места в Пернишка област.

Чрез ePay

За да осъществите плащане чрез системата е нужно да имате регистриран профил в системата ePay.bg и платежно средство – дебитна или кредитна карта. Въведете Вашият абонатен номер и осъществете плащането. Платформата „Ипей“ АД е сертифициран доставчик на услуги (Level 1 Service Provider) в съответствие с международния стандарт за информационна сигурност при картови трансакции PCI DSS.

Чрез EasyPay

Услугата за плащане дава възможност на клиентите да заплатят през централизирана система на Изипей своята месечна такса към Netline в офис от мрежата на Изипей АД. За ползване на услугата не се изисква предварителна регистрация. За точното извършване на плащане е необходимо да предоставите информация за абонатен номер към съответното дружество, номер на телефон или други данни за сметката. Информация за това може да се получи от съответния търговец, към който се извършва плащането.

По банков път

Плащането на услуга към Netline може да се осъществи чрез банков превод. За целта е необходимо да посетите наш офис и да получите IBAN сметка за заплащане на абонаментните такси за ползваните услуги на Netline.

Чрез POS терминал (Очаквайте скоро)

Плащане с ПОС терминал в търговските офиси на Netline чрез дебитни или кредитни карти.