Кои сме ние


За Netline

Перник–Лан започва изграждането на своята мрежа през 2002–2003 година. По това време в Перник прохожда LAN (Local Area Network) мрежата, която за града и региона и нещо съвсем ново. В хронологичен аспект именно това е първоначалната цел на фирмата – да изгради LAN мрежи, очаквайки да има по един компютър във всеки вход. Първият линк осъществен между Перник и София (Студентски град) е 2 мега бита, изграден посредством wireless технология. Между кварталите преносът е безжичен. Зажаднелите за информация и достъп до интернет клиенти налагат много високо темпо на развитие на мрежата и тя бързо обхваща различни точки на града. Ден след ден технологиите продължават да се развиват с бързи темпове и компютрите стават все повече и повече. Така през 2007 година се поставя началото на изграждането на оптична свързаност между кварталите. Връзката между Перник и София също става оптична. През годините движеща сила и основен приоритет на фирмата е удовлетворяването на нуждите на клиентите, чрез предлагане на адаптивни решения, задоволяващи изискванията им за качествена съвременна комуникация. Днес фирмата има изградена високотехнологична оптична мрежа и HD телевизия, базирана на интерактивна технология.

Новите технологии

Динамично развиващият се свят, в който живеем, изисква от нас бързо да се адаптираме към новите промени. Навлизането на високите технологии, както и нарастващото търсене на все по–нови и комплексни услуги от страна на потребителите, наложи съществени промени в техническите изисквания за изграждане на мрежата. Опорна точка в развитието ни днес е NGN (New Generation Network) – мрежа от следващо поколение, по чието усъвършенстване не спира да работи нашия екип. Преминаването към този тип мрежа ни позволява да изпълняваме множество информационни и комуникационни услуги, за да можем бързо и лесно да бъдем до Вас навсякъде и по всяко време. Ние предлагаме първокласни услуги и висококачествени продукти на нашите клиенти, като се стремим да развиваме дългосрочни делови връзки на базата на взаимното сътрудничество. Нашите служители неизменно следват линията на висококачествена дейност като се стремят да бъдат винаги насреща.

Нашата мисия

В основата на дългогодишната ни работа с Вас – нашите клиенти стои мисията ни, която следваме ден след ден: Да предлагаме качествени продукти и услуги, за да бъдем Ваш верен партньор в бързоразвиващия се технологичен свят. Да отговорим на въпросите, да удовлетворим потребностите и да поддържаме постоянен контакт с Вас, за да можем да създадем дългогодишни отношения, вървейки рамо до рамо. Нашата мисия и ценности са нещата, които ни правят това, което сме. Мисията е тази, която ни води напред, тя е промяната, която носим и придава смисъл на всичко, което правим.

Нашите стремежи

Нашите стремежи никога не стихват. Дори когато предлагаме най-доброто днес, знаем, че утре вече трябва да се изкачим една стъпка нагоре. Всеки ден работим, за да усъвършенстваме услугите си, да бъдем все по-ефективни за клиентите си и да развиваме екипа ни, с който се гордеем. Екипът на Перник-Лан е най-ценният ресурс. Всеки един от нас разполага с различни качества, с които допринася за всеобщото развитие. Както е казал Стив Джобс, „ В света на бизнеса важните неща не се правят от един човек. Те са направени от група хора.“. Занапред работата ни ще измести фокуса си и към нещо изцяло ново и различно, а именно “Internet of things” – Интернет на нещата е начин на взаимодействие с глобалната мрежа, при което „умните“ ви устройства се свързват помежду си, което ви позволява да ги управлявате така, както желаете от разстояние или дори без директната ви намеса – само на база на правила, които сте задали предварително.

Стани един от нас

Присъедини се към нашия екип, придобий нови умения, развий талантите си и се забавлявай! Може да изпратите Вашето CV на следния имейл: jobs@netline.bg