За бизнеса


Ние от Netline знаем, че като уникален клиент, ти имаш своите нужди, желания и виждания, затова ти предлагаме индивидуално отношение и професионално обслужване. Разнообразното ни портфолио от продукти и услуги ни позволява да се запознаем в детайли с твоя бизнес, да анализираме потребностите му и да отправим индивидуална оферта.

Опознаване

В основите на доброто сътрудничество стои взаимното опознаване. Запознай ни с твоя бизнес и неговите нужди и бъдещи планове, за да можем да ти предложим оптимални решения, които идеално да пасват на твоя работен процес.

Предоставяне на оферта

След като сме опознали твоя бизнес, неговите специфични нужди и потребности, нашият екип ще обсъди всички оптимални варианти, ще изготви твоята индивидуална оферта и ще те запознае в детайли с нея.

Начало на нашите бизнес отношения

В рамките на няколко дни след подписването на договора, ти вече ще бъдеш част от нашата мрежа. Ще забравиш за прекъсванията на онлайн бизнес срещите, за липсата на достъп до фирмения сървър и неочакваните сривове. Ще се радваш на спокоен работен процес благодарение на нашите висококачествени телекомуникационни услуги.

Комуникация, поддръжка и помощ

Работейки заедно, рамо до рамо, ние сме насреща да отговорим на всичките ти въпроси. Може да се свържеш с нашия център за обслужване на клиенти по всяко време. За нас всеки контакт с клиентите е важен, затова се стремим да поддържаме различни възможности за комуникация.

Какво Ви предлагаме?

Сигурен и бърз интернет - гарантирана скорост и сигурна оптична връзка до Вашия офис, изградена чрез съвременна GPON технология
Резервна свързановст - Допълнителна резервираност на връзката
Изграждане и поддръжка на вътрешна мрежа
Поддръжка на софтуер
Мониторинг и бърза реакция при необходимост
Видеонаблюдение
Застрахователни решения за теб и твоят бизнес
Гъвкава ценова листа

Защо да избереш бизнес услугите на Netline?

Всеки наш бизнес клиент получава индивидуално и отговорно отношение. За теб изготвяме самостоятелна оферта, предоставяйки параметри, качество и решения, изцяло съобразени с нуждите на твоя бизнес. Получавате допълнителни отстъпки, коректно отношение и партньор в лицето на Netline, който да отговори на всичките въпроси в бързоразвиващия се телекомуникационен свят. И ние като теб работим здраво, целеустремено и ефективно, не спираме да се развиваме и да градим, за да ти бъдем максимално полезни, защото златното правило на всеки бизнес гласи „Постави се на мястото на клиента си!“.